Anpassad

Såg "Spårlöst" på fyran förut. Det handlade om en adopterad kille ifrån Thailand.
Han hittade sin mamma :) och utan tolk förstod de inte varandra.
Hade han vuxit upp där hade han säkert varit helt annorlunda. Man kan födas vartsomhelst i världen, men hur man blir påverkas av allt omkring. Konstigt.

scusate.

Min blogg har varit lustig, världens största bokstäver råkade jag forma till. Ännu inte till fixad.

Verkar vara snö på flera ställen,visste att man inte kunde tro att våren helt är här.

insekter.

Jag har inte jobbat idag, skulle plugga istället. Jag satt ute i solen (!) och läste, massor med kryp har kommit fram, de brukar alltid hoppa in i mitt hår så man måste vara lite uppmärksam. haha.
Sen matade jag fåglarna, som vanligt. Men nu när våren komnmit så kommer alltid fiskmåsarna fram, högljudda är de. De ska börja para sig så det energin från sopmaten räcker väl inte. Men nu borde fåglarna klara sig utan foodhelp. 

Har hängt ut många talgbollar i år men inte som farmors bror, runt 800! Hacke hackspett kommer alltid till dem med, när jag är hos gammelmormor (pappas mormor) så brukar jag alltid stå i fönstret och kolla på dem, det sitter typ 30 fåglar i trädet och katterna smygandes omkring... men då ropar hon in dem :)

Jag fick förresten en klänning av henne när jag var där i helgen, som hon burit på ett bröllop, när hon var yngre (hon är 95) den var ascool. Måste sy in den lite,och kanske ta bort ärmarna, de är långa. De fick väl inte skyla det mesta i kyrkan förr på brölloppen. Jag har även ett par öppna lågklackade skor jag fått av henne som är jättegamla. 

vilket babbel inlägg.

ciaociao.
 


fet måndag.

Igår jobbade jag lite sen på eftermiddagen kom Linnéa in hit, vi var ute och gick lååångt, sen kom vi (hon) på att vi inte hade några pengar på ICA så det var bara till att åka hem, på cykeln. Med linnea på pakethållaren, hon ser kanske smal ut men bak på en cykel är hon tung, haha, så att jag fick ont i knäna. Vi var nära på att krocka ett par gånger, för att hon dirigerade mig fel, men annars gick det bra. Sen såg vi George Clayton, i en annorlunda position haha, den var lite lustig. Vi åt massa massa, därför fetmåndag: )

Det var jääääääätte varmt igår med, för att jämföra med förra veckans -10.


RSS 2.0