lo voglio.

Ett tag Asos inte hade så mycket men nu har de kommit ikapp igen!.

image106


Hör upp!

Det har ju inte regnat på över en månad här hemma i Sverige (iaf Småland) så det är jättetorrt. Och finns ju inte en enda liten vattenpöl för fåglarna. Panik att inte kunna dricka! (om de inte hittar till sjön) så ställ ut ett fågelbad på trädgården, hyreshusgräsmattan.. bara vadsomhelst med lite vatten i :).

image105

Hemma!

Nu är jag hemma i Sverige igen. Det var lite förseningar på Florens flygplats, 2 timmar.. men det gick bra.

Så skönt att det är ljust här så länge!:).

Loppmarknad!

Nära min lägenhet ligger det ett litet torg som alltid erbjuder olika slags marknader på söndagarna. Idag var det några bord med loppisplagg. Jag hittade en Louis Vuitton väska, fick köpa den av 2 tanter för 30 kronor! Så jag struntade i om den var äkta eller inte men det konstiga är att den ser ut att vara det, vet ju att här änvänder de inget som inte är årets mode så lämnar gladeligen in allt till välgorenhet:) so maybe! Och två stora rosetthårband för 10 kronor styck:).

image101




image103
image104

Siena.

 image99

På pizzerian.

Häromdagen gick jag in på restaurangen nära min lägenhet och beställde en pizza, att ta hem. Det var två unga killar som jobbade och berätta om hur vackra svenska tjejer är och sen börjar den ena babbla på om hur fria vi är i Sverige. Och att det är helt ok för en tjej att ta hem en kille till ens föräldrars hus och låta honom sova över.
Detta vet alla. Haha och det låter hemskt för dem.

Man ska alltid köpa något ensam tjej, då får man oftast rabatt!:)


RSS 2.0