Condoleezza Rice.

bara av att ta en titt kan man se att USA:s utrikesminister är en riktigt kall stenhård kvinna.
Hon står bredvid våran statsminister och säger om irakkriget:

"Jag är säker på att det inte var något misstag att befria det irakiska folket från Saddam Hussein. De håller just nu på att bygga upp ett hederligt samhälle där de löser problem genom politik istället för våld eller förtryck. De har chansen att bygga upp ett hederligt samhälle och integreras i den internationella gemenskapen istället för att bli bannlysta som de var under Saddam Husseins tid på grund av det han gjorde. Nu har de möjligheten att bidra till balans i mellanöstern, som faktiskt behöver hederliga, demokratiska och toleranta stater. "

Inget misstag att befria folket, inget misstag att skicka ut killar som var väldigt unga i krig, många har stupat även lokalbefolkningar. De vill skapa ett hederligt samhälle, tyvärr miss rice amerikanare tycker jag inte har något att säga om ett hederligt samhälle. De har dödsstraff, får bära vapen, följer inte miljöregler. Ska dem vara några att lära ut. Och lösa problem genom politik istället för våld eller förtryck. Det var dagens dubbelmoral. Det är ju precis motsatsen till det de gör. Låt alla andra länder vara och undervisa ert folk lite. En femtedel av amerikanarna kan inte ens visa på en karta vart usa ligger.

Men ni kan ju bara kolla på Jerry springer och döm sen :).


Läste nu att kriget kostat 550 miljarder dollar. Pengar som kunde lagts till tredje världen. Nej det handlar om att vinna och överta, om att bli störst.


image77


Kommentarer
Postat av: mingla

Vill du svara på de korta frågorna i min blogg? Jag ska nämligen göra en rolig rim-berättelse av svaren sen som du kan läsa på bloggen ikväll :)

2008-05-29 @ 13:41:57
URL: http://heymingla.blogg.se
Postat av: Joana

Hejsan!

Allt bra med dig?

Hoppas du får en trevlig dag! :)

2008-05-29 @ 13:43:56
URL: http://atletico.blogg.se
Postat av: Joana

Vad gott :) tråkigt med vädret.. :(

bor du i Italien?

2008-05-29 @ 13:52:13
URL: http://atletico.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0